Lista mea de bloguri


sâmbătă, 7 mai 2011

Adevăruri și minciuni despre sfarșit – 2012


Problema sfarsitului tutror lucrurilor a devenit un subiect tot mai important si mai discutat in ultimii ani. Tin minte inainte de anul 2000, de prin anul 1997 se spunea ca in 2000 va veni sfarsitul. Multi oameni credeau pe cuvant toate teoriile si toate calculele umane realizate cu zeci de ani in urma care confirmau ca anul 2000 va fi o mare catastrofa, sic a omenirea va disparea precum si pamantul cu tot ce este pe el. Imi amintesc cu un oarecare zambet la coltul gurii, ca unii oameni chiar s-au pregatit din timp pentru acest eveniment maret si unic, in acelasi timp. Vedeam la stiri ca sicriile si locurile de vechi se cumparau ca painea calda.
Calculele mayasilor, sau ai marilor intelepti au dat gres cu privire la acesta data a sfarsitului, drept dovada ca am ajuns aproape la mijlocul anului 2011. Acum oamenii vin iarasi cu teorii cum ca ar fi vazut pe cer, in galaxie ceva care ar putea lovi Pamantul si ar putea provoca distrugerea acestuia si implicit pierderea vietii de pe Terra. Pamantul nu ar mai fi o planeta vie. Sunt inca si azi multi care se ingrijoreaza de acest eveniment, care imminent se va produce. E foarte interesant ca data aceasta perceputa de oameni e foarte flexibila. Daca ar fi sa ma iau dupa una din variante, deja pamantul trebuia sa fi disparut de mult, cu mine cu tot inca din luna martie al acestui an. Oamenii incep a se satura de aceste minciuni si cauta alte minciuni. Parca le e greu sa deschida Biblia sis a vada de fapt cum stau lucrurile. E ceva logic si lesne de gandit ca lumea se indreapta cu pasi repezi inspre sfarsit.
Ma intreb cum poate sti omul tainele sfarsitului, data exacta anul si data, daca in Biblie scrie clar ca nici macar Fiul (ISUS) nu stie despre acea data fixate de Dumnezeu?
Matei4:36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
Matei 24:11 – Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi.
Oare oamenii acestia chiar sunt mai mari in intelepciune si in cunoastere, decat Isus? Se poate ca Dumnezeu sa le fi descoperit numai lor acest mister? Uitandu-ma la evenimentele trecute care doar se speculau ca se vor intampla si care au fost doar niste teorii false, mi-e cam greu sa cred asta. 1 Tesaloniceni5:2 Pentruca voi insiva stiti foarte bine ca ziua Domnului va veni ca un hot noaptea.
Dumnezeu este un Dumnezeu al surprizelor! Depinde de fiecare om in parte ce surpriza isi pregateste- placuta sau neplacuta. Lui I se pare sec ca omul sa cunoasca dinainte tot ce se va intampla pe viitor. Si asa si este. Gndeste-te logic, daca ai sti din timp toate stirile, sau intamplarile care ti se vor putea intampla maine, n-ai mai trai viata la maxim. Ci ti-ai lua masuri de protectie, ti-ai face planuri…cum sa faci sa fie bine…Lui Dumnezeu ii place adrenalina! Ii place sa gandesti repede. Sigur iti va lasa un timp suficient ca sa gandesti lucrurile, stie ca esti limitat. Sfarsitul va fi atunci cand tut e vei gandi cel mai putin la asta. Nu 2000, nici 2012, ci Domnul are pregatit aul si data exacta cand va reveni. Ceea ce auzi sunt calculi umane si vezi sit u bine, cad au gres. Uneori planul lui Dumnezeu nu coincide cu planul omului. Dumnezeu vrea sa-si mai lungesca harul, prin aceasta intarziere a venirii Sale. Sunt inca foarte multi care habar n-au de dulcele sarut al unui tata, de scumpa imbratisare, de protectia pe care vrea sa le ofere zi de zi…Evanghelia inca n-a ajuns la toate inimile. Inca mai sunt pietre de sfaramat, inimi de transformat si oameni de innoit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu