Lista mea de bloguri


joi, 9 februarie 2012

2012 sau sfrasitul zonei gri



Inainte de a intra in controversatul an 2012 auzisem tot felul de preziceri care mai de care. Unul dintre ele ar fi cum ca in luna septembrie va fi sfarsitul lumii si nu va mai exista viata asa cum o stim noi. Parca tot mai tare se aude vesti cu privire la la posibilitatea inceperii unui nou Razboi Mondial, care dupa parerea mea se va da pentru Tara Sfanta-Israel. "Cand veti auzi de razboaie si de rascoale sa nu va spaimantati pentru ca intai trebuie sa se intample aceste lucruri. Dar sfarsitul nu va fi indata." Putin Isus trage perdeaua pentru a vedea o frantura din semnele care vor vesti sfarsitul.
Orice s-ar intampla in acest an, mai presus de toate,e ca Dumnezeu isi va alege slujitorii adevarati! Graul va fi separat de enghina. Nu va mai exista crestini doar de sarbatori sau de Duminica! Ori esti cu Dumnezeu, ori esti cu Satana! Dumnezeu vrea slujitori adevarati!
Daca faci parte dintr-o biserica nu sta deoparte zicand ca esti po;iticos si-i lasi pe altii sa slujeasca. Nici critica nu e un motiv de a soma! Esti un madular in Trupul lui Dumnezeu! ce ai zice daca mana ta sau piciorul tau ar fi paralizate? Tot trupul ar suferi, nu? Ei vezi? De ce il faci pe Dumnezeu sa sufere? Cand te-ai botezat i-ai facut o lista intreaga de juruinte. Oare cate ai finalizat? Sigur e mul mai confortabil sa stai in banca ta "cuminte" fara a face mult zgomot. Dar ai grija ca esti pe punctul de a iesi din Harul lui Dumnezeu!! ("...dar fiindaca esti caldicel, nici rece nici in clocot am sa te VARS din gura Mea"-Apocalipsa 3:16.Cand cineva te intreaba daca esti sigur ca vei merge in Rai dupa moarte, iar tu devii dintr-o data foarte spiritual si zici...:" frate Domnul stie mai bine unde voi ajunge dupa moarte", da-mi voi ss spun ca tu nu esti sigur pe mantuirea ta! Sigur drumul tau nu e cu sens unic! Ce ar fi daca te-ar intreba altcineva pe strada:" hey unde mergi?" Iar tu sa ii zici: "nu stiu, Domnul stie unde merg, dar eu nu" Suna amuzat dar in acelasi timp e trist.

Daca faci parte din cealalta tabara, nu uita ca Dumnezeu te iubeste. Cat timp esti pe pamant, mai ai o sansa. Nu iti rata viata vesnica prin cluburi, intr-un moment de placere, ascunzandu-te dupa propiile concepti, fiind propriul tau stapan...Nu te increde in tine si in fortele tale, pentru ca esti doar un fir de praf. Fara Puteea lui Dumnezeu nu ai putea nici macar sa-ti deschizi pleoapele dimineata. Pana cand vei mai asculta minciuna Diavolului? ADEVARUL nu e undeva la mijloc!!! Adevarul este Dumnezeu! Nu te compara si nu face comparatii inutile. Dumnezeu te va judeca pentru faptele tale nu pentru faptele altora! Compara-te cu Bibila. Citete-o implineste-o si apoi daca vezi pe fratele tau ca nu traieste conform ei atrage-i atentia.
Eu cred intr-un Dumnezeu viu care poate facedin tine un lingou de aur curat-stralucitor.
Hai Acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu