Lista mea de bloguri


duminică, 25 octombrie 2009

...cine-i cea mai frumoasa din tara?


De-a lungul timpului această întrebare a dat multe bătăi de cap mai ales în randul fetelor. Fiecare dintre noi vrem să arătăm bine ! Avem gusturi diferite pe care vrem sa le satisfacem cât mai bine ! Uneori le place cum arată (cazuri mai rare), iar uni au ajuns la concluzia că ar fi cazul să mai schimbe ceva la look-ul lor. Cântarul şi oglinda uneori pot deveni duşmani pentru oricine. Când te apropi de oglindă nici faţa plina de coşuri sau pistrui …mai nimic nu-ţi place. În ultima vreme am observat că multora nu le convine starea lor naturală. Dacă ai un păr natural şi când creşte ţi se mai şi încreţeşte nu-ţi ajunge un tub de gel pentru a-l face “lins”. Iar dacă ai un păr “lins” cine ştie câte omdulări a suportat capul tău…Nu-s împotriva frumosului, dar sunt împotriva obsesiei de a fi frumos. Eu cred că oameni aleg sa se facă frumoşi pentru că simt ei , că nu sunt destul de apreciaţi sau destul de băgaţi în seamă. Totuşi Michael Jackson destul de apreciat şi din păcate idolatrizat şi totuşi arăta mai bine înainte de operaţile estetice. Dacă nu începi un tratament de frumuseţe , prieteni tăi sau colegi tăi te vor întreba d ace-I cu freza ta ti-a murit frizeru? Sau `shamar cand ai luat curba blocului prima dată ţi-am vazut burta apoi undeva în spate erai tu. Wow ce prieten-butoi avem printer noi!!! La auzul acestor vorbe dacă nu ai pe cineva care să te încurajeze atunci tiptil se infiltrează complexul de inferioritate . sigur, uni oameni care se numesc vedete , staruri etc din cauză că nu-şi mai încap în piele de atâta mandrie şi fiţe şi-au făcut un obicei de a se înfrumuseţea în fiecare zi.
Prea puţini pun acentul pe frumuseţea interioară . poţi atrage un om şi prin interiorul lui. Când vezi un om darnic , care face donaţii sau pur si simplu vrea să ajute pe cineva lumea îl apreciază. Haide-ţi să privim puţin la copi mici. Ei nu se machiază nu se vopsesc , nu-şi pun piersing intr-un cuvânt n-au fiţe. Sunt finţe inocente, simpatico şi chiar frumoase.☺ Isus spune în Matei 10:15 “ Adevarat vă spun că oricine nu v-a primi împărăţia lui Dumnezeu ca un copilaş, cu nici un chip nu v-a intra în ea!” Cu alte cuvinte daca nu aveti acea frumusete interioara in a vă lepăda firea pământească nu veţi vedea Raiul. În Rain u intra oameni urâţi ! frumuseţea interioară este dată de lucrurile ideile sau minciunile pe care le primesti in interior. Dacă laşi ca minciuna sa înfloreasca in inima ta atunci vei fi un fiu al minciuni, si Tatăl tău nu v-a fi Dumnezeu. Păcatul te face urât! Doar un exemplu: ce zici_ se vede diferenţa între un om care bea şi fumează de le rupe şi un om care pentru el aceste lucruri subt o urăciune? Celor care le plac aceste lucruri se poate observa uşor , chiar şi frumuseţea exterioară este afectată. Isus e frumos ! dacă Îl ai în inimă şi-L porti cu tine peste tot oriunde atunci vei sclipi de frumuseţe. Ai grijă mai mult de frumuseţea interioara decăt de cea exterioară. Dacă două colri se combină fără să vrei atunci ele iţi strică look-ul. De aceea ia “acetona”(Biblia) curăţeşte-ţi inima, apoi lasă-L pe Dumnezeu sa-ţi fie propriul tău makeup artist. El te va imbrăca în slavă îţi v-a da un trup nou , vei străluci împreună cu El în slavă Îi vei cânta o veşnicie fără să oboseşti, vei stăpâni, nu re v-a maid urea inima, nu vei mai avea cancer, nu-ţi vei mai strica pedichiura, de vreo piatră , ci vei zbura în Veşnicii .
Începe de aici de pe pământ transformarea dacă în unele aspecte ale vieţi mai eşti urât. Ce poate fi mai frumos decât veşnicia şi Paradisul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu